Mijn account

Ontvang tot 4 gratis offertes van de beste webmarketingbureaus

  1. 1Vul binnen 1 minuut onderstaand formulier in
  2. 2U ontvangt tot 4 persoonlijke offertes
  3. 3U kiest de leverancier die bij uw bedrijf past

Offerte verkrijgen Door verder te gaan, geef ik de toelating, aan de leveranciers, mij te contacteren.

Overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (verordening (UE) 679/2016), hebt u het recht op inzage, wijziging en verwijdering van uw gegevens.

Webdesign - Ontwikkeling website

Webdesign: een mooie,
gebruiksvriendelijke en vindbare website

Maak u kenbaar via het internet en genereer meer klanten en verkoop van uw producten en/of diensten via een professionele website. Webdesign is de meest courante term voor het totaalconcept van een website. De ontwikkeling van een website of een online webshop bestaat uit verschillende onderdelen.

Webdesign: belangrijke onderdelen

  • Webdesign is de look & feel die de bezoeker ziet op het scherm en omvat het grafisch aspect met uw logo, uw stijl en kleuren, uw lettertype, de paginaschikking, het navigatiesysteem, de afbeeldingen, … kortom het visueel aspect van uw website. Gebruiksvriendelijkheid voor de gebruiker mag door de webdesigner niet uit het oog verloren worden.
  • Het opzetten van een website heet in de wereld van webdesign web development. In functie van uw behoeften en uw budget bouwt uw webdesign bureau een aantal modules in die toegang geven tot verschillende functionaliteiten zoals een nieuwsmodule, een evenementenkalender, een fotogalerij, een online betaalsysteem, een catalogus waarin uw producten of diensten voorgesteld worden, een blogmodule waarop de lezer een reactie kan inbrengen, een forum, een ruimte met enkel toegangsrecht voor bevoegde personen, enz. …
  • Het CMS systeem is het gedeelte dat onzichtbaar is voor de bezoeker. Enkel de webbeheerder heeft toegang tot het CMS systeem. Hier kunt u teksten en afbeeldingen toevoegen of verwijderen en kunt u pagina’s of blokken toevoegen, verwijderen en binnen het navigatiesysteem verplaatsen. Tegenwoordig bestaan heel eenvoudige CMS systemen, waar de functionaliteiten sterk gelijken op die van een Word document. Een professioneel webdesign bureau levert meestal ook opleidingen om het CMS systeem zelf te leren beheren.
  • Zoekmachine optimalisatie is tegenwoordig een belangrijk aspect. Specifieke technieken maken dat uw website gevonden wordt in zoekmachines zoals Google.
  • E-commerce gaat hiermee hand in hand en omvat de commercialisering van uw website. Een mailtool, advertentiecampagnes, sociale media campagnes zijn slechts enkele voorbeelden van E-commerce.

Kies voor webdesign dat met uw bedrijf mee kan groeien

Of u nu een zelfstandige, een kleine, middelgrote of grote onderneming, een KMO of een multinational bent, een professioneel webdesign bureau focust zich steeds op uw doelgroep. Een website hoeft niet bepaald groot te starten. De nieuwste technologieën van webdesign zijn modulair en kunnen eenvoudig met uw bedrijf meegroeien.

Op zoek naar een statische of dynamische website, webdesign met een unieke grafische creatie, een gebruiksvriendelijk cms-systeem en specifieke functionaliteiten voor uw website?
Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen de 48 uur verschillende offertes van de door Bizzbooster geselecteerde webdesign bureaus.

Vraag gratis een offerte

Een vraag? 02/265.09.50

Wij helpen u graag verder om uw aanvraag in te vullen.

Copyright Bizzbooster 2024 | Privacy- en cookiebeleid (GDPR) | Contact

Bizzbooster is lid van de Belgian Direct Marketing Association BDMV-ABMD | Direct Marketing