Mijn account

Ontvang tot 4 gratis offertes voor Track & Trace System

  1. 1Vul binnen 1 minuut onderstaand formulier in
  2. 2U ontvangt tot 4 persoonlijke offertes
  3. 3U kiest de leverancier die bij uw bedrijf past

Offerte verkrijgen Door verder te gaan, geef ik de toelating, aan de leveranciers, mij te contacteren.

Overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (verordening (UE) 679/2016), hebt u het recht op inzage, wijziging en verwijdering van uw gegevens.

Track & Trace System

Track & Trace systemen: optimalisatie van uw diensten en veiligheid

Beveilig uw medewerkers en wagenpark en optimaliseer uw diensten met een degelijke en betrouwbare fleetmanagement. Een ‘real time’ Track- en Trace systeem biedt hiervoor de ideale oplossing. Track & Trace door middel van een GPS-gestuurde geolokalisatie biedt u de mogelijkheid om op elk moment de voertuigen en medewerkers van uw bedrijf te lokaliseren en hun ritten te optimaliseren. Een Track & Trace systeem is niet alleen tijd- en kostenbesparend. Geolokalisatie geeft ook een gevoel van veiligheid als u bedenkt dat u met dit traceersysteem ook pogingen tot carjacking kunt opsporen.

De voordelen van geolokalisatie door middel van een Track & Trace systeem

Voor een degelijke fleetmanagement en de geolokalisatie van personen en voorwerpen bestaan diverse real time oplossingen. U hebt de keuze tussen hardware en software implementaties en online webapplicaties. Hoe dan ook, elk Track & Trace systeem visualiseert ogenblikkelijk de locatie van de getraceerde persoon of het gezochte voertuig op het scherm van uw computer of gsm. Interessant bij het gebruik van geolokalisatie is eveneens het beheer van uw brandstofverbruik, efficiënte routes en het correct toepassen van rij- en rusttijden. Dankzij wegenkaarten, satellietbeelden, rapporten en alarmsystemen weet u op elk moment waar een bepaalde bestuurder of voertuig zich bevindt.

Vul onderstaande vragenlijst in en ontvang gratis en vrijblijvend de beste offertes van de door Bizzbooster geselecteerde leveranciers van Track & Trace systemen op maat van uw behoeften.

Vraag gratis een offerte

Een vraag? 02/265.09.50

Wij helpen u graag verder om uw aanvraag in te vullen.

Copyright Bizzbooster 2024 | Privacy- en cookiebeleid (GDPR) | Contact

Bizzbooster is lid van de Belgian Direct Marketing Association BDMV-ABMD | Direct Marketing