Mijn account

Ontvang tot 4 gratis offertes voor All-in-one kopieermachine

  1. 1Vul binnen 1 minuut onderstaand formulier in
  2. 2U ontvangt tot 4 persoonlijke offertes
  3. 3U kiest de leverancier die bij uw bedrijf past

Offerte verkrijgen Door verder te gaan, geef ik de toelating, aan de leveranciers, mij te contacteren.

Overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (verordening (UE) 679/2016), hebt u het recht op inzage, wijziging en verwijdering van uw gegevens.

All-in-one kopieermachine

Kopieermachine all-in-one:
fax, scanner, printer en copier in één toestel

Dat we met het tijdperk van de computer minder papier zouden gaan gebruiken is achteraf gezien een verkeerde inschatting gebleken. In bedrijven gaan dagelijks honderden of zelfs duizenden vellen papier door de kopieermachine, de printer, de scanner en de fax. Hebt u er wel al eens aan gedacht om een multifunctionele kopieermachine te gebruiken? Deze all-in-one kopieermachine, ook wel eens multifunctionele printer genoemd, verenigt de vier belangrijkste functies die u dagelijks nodig hebt: printen, scannen, faxen en kopiëren. De snelheid, uitgedrukt in aantal pagina’s per minuut, van deze all-in-one kopieermachine hangt af van uw behoeften.

Formule all-in-one kopieermachine volgens uw behoeften: kopen, huren of leasen

Een all-in-one kopieermachine vindt u in verschillende merken en uitvoeringen. Omdat het niet altijd gemakkelijk is om de juiste keuze te maken, is het raadzaam om verschillende offertes en mogelijkheden met elkaar te vergelijken. De leveranciers die wij voor u selecteerden bieden verschillende commerciële formules aan. Na een analyse van uw situatie en behoeften, wordt bepaald welke formule voor u de voordeligste is: een all-in-one kopieermachine van topmerken aankopen, huren of leasen. Wordt de all-in-one kopieermachine veelvuldig gebruikt, dan kan het interessanter zijn om een formule te kiezen met een onderhoudscontract. Andere contracten bieden een pay-per-page formule aan. In dat geval betaalt u niet voor het toestel en de plaatsing, enkel naargelang het gebruik. Hoe dan ook, als u de prijs voor een all-in-one kopieermachine vergelijkt met de totaalsom die u betaalt voor papier, toners en onderhoudskosten, komt u met een formule op maat meestal veel goedkoper uit.

Laat u overtuigen door verschillende vrijblijvende offertes van de door Bizzbooster geselecteerde leveranciers van multifunctionele printers of all-in-one kopieermachines. U hoeft enkel onderstaande vragen te beantwoorden en binnen de 48 uur ontvangt u verschillende offertes die u met elkaar kunt vergelijken.

Vraag gratis een offerte

Een vraag? 02/265.09.50

Wij helpen u graag verder om uw aanvraag in te vullen.

Copyright Bizzbooster 2024 | Privacy- en cookiebeleid (GDPR) | Contact

Bizzbooster is lid van de Belgian Direct Marketing Association BDMV-ABMD | Direct Marketing